Een gids voor het dragen van de nieuwste Franse modemerken

Een gids voor het dragen van de nieuwste Franse modemerken

Franse mode

Franse mode geeft je het gevoel een stijlkoningin te zijn. De stijl is onmiskenbaar uniek en het is gemakkelijk om een trendsetter te worden door alleen de juiste kleding en accessoires te dragen. Franse mode is eenvoudig en toch vrouwelijk, wat het voor de meeste vrouwen erg aantrekkelijk maakt. Dit komt omdat het is gemodelleerd naar klassieke stijlen uit vervlogen tijden en de mix kan zeer bedwelmend zijn.

De Franse modetrends die we tegenwoordig zien, zijn een verre schreeuw van de oude dagen toen de garderobe van een vrouw bestond uit saaie materialen, stijve stoffen en saaie afgeknipte broeken. Tegenwoordig moet een Franse modevrouw er moeiteloos uitzien in ten minste enkele kledingstukken, en vaak meerdere verschillende kledingstukken, omdat ze probeert het beste te maken van de vele looks die ze kan samenstellen. Franse mode vereist ook dat u basiskleuren en eenvoudige patronen draagt. Meestal bestaat een basisgarderobe voor een Franse vrouw uit een eenvoudige set zwarte of bruine jurken, met hier en daar wat versieringen.

Een van de aantrekkelijkste aspecten van de nieuwe Franse modeontwerpen is het gebruik van felle kleuren. Zwart is absoluut uit - daarom zijn de nieuwe ontwerpen van topontwerpers voorzien van gedurfde prints. Op deze manier kun je er echt voor zorgen dat je outfit opvalt in elke gegeven situatie. Als je op veilig wilt spelen, kun je neutrale kleuren dragen, maar als je een gedurfde statement wilt maken, kun je iets fels en contrastrijks kiezen. Het beste deel over het dragen van Frankrijk is dat niet alle bekende Franse modemerken beschikbaar zijn in het Engels, dus je kunt zeker een aantal geweldige mode vinden zonder daadwerkelijk naar het land te hoeven reizen.

Sources for this article: